You are here: Home > Bez kategorii > Poncz czekoladowy

Poncz czekoladowy

Poncz czekoladowy . 0,5 l mleka, l tabliczka twardej czekolady, skórka pomarańczowa i cytrynowa, pół szklanki rumu Mleko zagotować z czekoladą, po rozpuszczeniu czekolady dodać utartą skórkę cytrynową i pomarańczową, na końcu rum. Podawać w szklaneczkach z łyżeczkami. Grog 2 szklanki mocnej herbaty/pół szklanki rumu, 2 łyżki cukru, pół cytryny Zagotować herbatę z rumem i cukrem. Do gorącego włożyć cytrynę pokrajaną w plastry. Podawać w szklaneczkach. Grog płonący 2 szklanki mocnej herbaty, pół szklanki rumu lub koniaku, otarta skórka cytrynowa, I łyżka cukru, ćwierć cytryny Do szklaneczek wlać bardzo mocną, ostudzoną herbatę z dodatkiem tartej skórki cytrynowej, wcisnąć sok z cytryny. Napełnić płynem szklaneczki do 314, a następnie do każdej wlać łyżkę rumu lub araku- zapalić podać z palącym się napojem. Można też wlać alkohol do szklaneczek i wymieszać. Na szklance położyć łyżeczkę, na niej kostkę cukru zamoczon ego w alko.holu. Przed podaniem zapalić i płonące podawać. [hasła pokrewne: agencja hostess, blachodachówka gontopodobna, meble pracowniczne ]

Tags: , ,

Komantarze do artykulu sa obecnie zamkniete, popros administratora strony o ich otwarcie jesli chcesz wziasc udzial w dyskusji pod artykulem. Kontakt do administracji w zakladce kontakt.(Mozliwe jest rowniez przeslanie propozycji tematow ktore mozemy uwzglednic w nastepnych naszych artykulach, bedziemy wdzieczni za wasze cenne sugestie i postaramy sie je wykorzystac przy kolejnych wpisach.)

Powiązane tematy z artykułem: agencja hostess blachodachówka gontopodobna meble pracowniczne